Trendi za poročna potovanja 2015

trendi za poročna potovanja 2015 poročno potovanje medeni tedni potujmo.net

Če se nameravate poročiti v letu 2015, boste zagotovo planirali tudi poročno potovanje. Ko pomislimo na poročno potovanje, je prva misel luksuzni hotel in peščena plaža. Dolgočasno? Oglejte si, kakšni so trendi za poročna potovanja v letu 2015, mogoče pa dobite kakšno dobro idejo.

trendi za poročna potovanja 2015 poročno potovanje medeni tedni potujmo.net

Havaji

Luksuzni hoteli in peščene plaže so preteklost. Mladoporočenci si želijo nepozabno izkušnjo, avanturo, doživeti nekaj novega in nepozabnega. Želijo nekaj več, o čemer bodo lahko še dolga leta pripovedovali.

Kombinirana poročna potovanja

Veliko se jih odloča za kombinirana potovanja, kjer združijo dve ali več zanimivih destinacij. Izredno popularna je kombinacija Japonska in Havaji ali pa Botsvana in Mozambik. Za tiste, ki nočejo daleč od doma je zanimiva tudi kombinacija evropskih mest: Paris, Amsterdam in London. Izredno dobra kombinacija je tudi nekaj dni v Dubaju, nato pa potovanje naprej do Maldivov, Šrilanke, Sejšelov ali Balija.

Avanturistična poročna potovanja

Vedno več mladoporočenih parov se odloča tudi za bolj avanturistična poročna potovanja. Nekaterim je veliko bolj zanimivo, da potujejo in vidijo več različnih držav, kot da so ves čas na enem mestu in se sončijo na plaži. Za tiste avantur željne priporočamo obisk Južne Amerike, trekking do Machu Picchu, obisk Peruja ali pa kolesarjenje po obalah Nove Zelandije ali pa road trip z avtomobilom (ali motorjem) preko ZDA.

Kratka poročna potovanja

Mnogi preprosto nimajo časa, da bi si privoščili konkretne počitnice ali pa si le teh sploh ne želijo. Tako so v porastu tudi nekoliko krajša poročna potovanja, ki trajajo le po nekaj dni ali pa maksimalno en teden. Za krajša potovanja so popularne predvsem bližnje destinacije kot je Maroko, Egipt, Malta ali pa Kanarski otoki. V Maroku lahko uživate v prelepem Kasbah Tamadot resortu sredi gora, kjer boste namesto hotelske sobe dobili luksuzno opremljen šotor z lastnim jakuzzijem.

trendi za poročna potovanja 2015 poročno potovanje medeni tedni potujmo.net

Maroko

Neklasične destinacije

Namesto da bi izbrali čisto klasično destinacijo za poročno potovanje se marsikateri par raje odloči za manj očitne alternative. Iščejo nove, še neodkrite dele starih držav. Recimo nekoč je bila izredno popularna Šrilanka, danes se jih več odloča za Indijo ali Vietnam.

Potovanje, ki si ga boste zapomnili do konca življenja

Da ne boste mislili, da so klasična poročna potovanja že čisto iz mode. Sejšeli so še vedno izredno popularni pa tudi Karibski otoki ne zaostajajo dosti. Dominikanska republika, Kuba in Bahami so še vedno zelo obiskane destinacije med mladoporočenci. Vsekakor morate izbrati glede na lastne želje in ne tisto, kar izbirajo drugi. Konec koncev je to vaše poročno potovanje, ki si ga boste zapomnili do konca življenja.

trendi za poročna potovanja 2015 poročno potovanje medeni tedni potujmo.net

Kuba

Tagi:


NI komentarjev

Komentiraj