The Brando Resort

activities-4

Pippa Middleton in James Matthews, ki sta se se ta vikend poročila, naj bi na poročno potovanje odšla v francosko Polinezijo, na otočje Tetiaroa, kjer stoji luksuzno letovišče The Brando Resort.

Otočje leži približno 50 kilometrov severno od Tahitija. Otočje Tetiaroa sestavlja 12 majhnih otokov, ki so dostopni le s helikopterjem ali majhnim letalom. Let iz privatnega terminala na letališču Faa’a International Airport traja približno 15 minut.

Rezort se imenuje po nekdanjem lastniku otoka, leta 2004 preminulemu Marlonu Brandu. Znan igralec je otok kupil davnega leta 1966, ko se je vanj zaljubil med snemanjem filma Upor na ladji Bounty. Po njegovi smrti so otok spremenili v luksuzni ekološki rezort, kjer obiskovalci lahko uživajo v neokrnjeni flori in favni.

Letovišče ponuja 35 luksuzno opremljenih vil z eno, dvema ali tremi spalnicami. Vsaka vila ima svoj, privatni bazen in teraso za sončenje, kjub temu da se vse nahajajo na sanjski plaži, le streljaj od sinjemodrega morja.

Za popolno sprostitev je tu tudi vrhunski welness, kjer lahko med masažami pozabite na stres in težave. “Pravo svetišče sredi narave, kjer boste ponovno vzpostavili harmonijo, relaksacijo in notranji mir v telesu,” so zapisali na svoji spletni strani.

Vsekakor niso pozabili tudi na razvajanje brbončic. Na otoku sta dve restavraciji, obe v slogu polinezijske kuhinje, s pridihom klasične francoske kulinarike. Obe kuhinji in sobna postrežba delujejo pod okriljen znane restavracije Le Grand Vefour iz Pariza, ki se lahko pohvali z dvema Michelinovima zvezdicama.

Da vam med bivanjem v tropskem raju ne bi bilo dolgčas, so organizirane številne dejavnosti: snorkljanje, vožnja s kajaki, tečaj potapljanja, tenis, kolesarjenje, ribolov in fitnes. Če športa ne marate pa lahko uživate v lepotah narave med opazovanjem ptic, pohodništvom ali izletom z ladjico.

Organiziran je tudi tečaj plesa, igranja tradicionalnih inštrumentov (ukulele, pahu ali toere), učenje ročnih spretnosti, kuharski tečaji in šola mešanja koktejlov ter okušanja vin.

Pa cena?

Cene se gibljejo okoli 3000 eur na noč z opcijo All Inclusive (nočitev z zajtrkom je na voljo že za 2200 eur). Otroci do 12. oziroma do 18. leta letujejo brezplačno. Cena seveda ne vključuje letalskega prevoza, kjer se pri poletih iz Evrope cene začejo pri 2000 eur na osebo.


Vir fotografij: The Brando Resort

Tagi:


NI komentarjev

Komentiraj