Najlepše smučarske koče za najem na Airbnb

Screen Shot 2017-01-03 at 11.45.14

Smučarska sezona bo kmalu dosegla vrhunec, kar pomeni, da že konkretno zamujate z rezervacijo vaše smučarske nastanitve. Idilične smučarske počitnice za mnoge pomenijo sanjsko smučarsko vilo na smučišču, kamin, fondi in dobro družbo.

Naj vas razveselimo. Airbnb ima dobro ponudbo tudi na snegu, zato ne odlašajte in izberite svojo sanjsko zimsko domovanje še danes. Mi smo se tokrat odločili narediti lestvico najlepših in najbolj idiličnih smučarskih koč v ponudbi.

Chalet Farmhouse, Villaroger, Les Arcs, Francija

Villaroger, Auvergne-Rhône-Alpes

Nastanitev: 16 oseb

Kopalnice: 7

Spalnice: 7

Cena: 908 GBP / noč

Luksuzna smučarska koča čisto zraven smučišča ponuja nastanitev za 16 oseb. Ima 7 spalnic in 7 kopalnic, kamin, jakuzzi in čudovit razgled na okolico.

Chalet Adey, Valais, Švica

Nendaz, Valais, Switzerland

Nastanitev: 14 oseb

Kopalnice: 8

Spalnice: 7

Cena: 1208 GBP / noč

Dihjemajoča vila z lastnim zunanjim ogrevanim bazenom, jakuzzijem, fitnesom in savno. 14 oseb lahko uživa ob kaminu ali v igranju biljarda in gledanjem filma v lastni kinodvorani.

Luxus-Chalet, Kitzbühel, Avstrija

Kitzbuhel, Tyrol, Austria

Nastanitev: 8 oseb

Kopalnice: 4

Spalnice: 4

Cena: 865 GBP / noč

Pravijo, da je Kitzbuhel eno izmed najlepših smučarskih destinacij na svetu. S svojim zgodovinskim šarmom, tlakovanimi ulicami in tradicionalnimi avstrijskimi hišicami vam bo zagotovo ostal v spominu.

Aspara chalet, 3 doline, Francija

Les Allues, Auvergne-Rhône-Alpes, France

Nastanitev: 8 oseb

Kopalnice: 6

Spalnice: 4

Cena: 865 GBP / noč

Na idilični lokaciji s čudovitim razgledom v dolino Meribel stoji vila Aspara, ki ponuja 400 m2 luksuza in udobja za 8 oseb.

Chalet Rosière, La Rosière, Francija

Montvalezan, Rhône-Alpes, France

Nastanitev: 12 oseb

Kopalnice: 4

Spalnice: 6

Cena: 1468 GBP / noč

Butična gorska koča, ki ponuja 180 stopinj čudovitega razgleda na gore in gozdove. S šestimi spalnicami, joga studiem, sobo za masažo in zunanjim jakuzzijem.

Chalet Les Anges, Zermatt, Švica

Zermatt, Wallis, Switzerland

Nastanitev: 14 oseb

Kopalnice: 8

Spalnice: 7

Cena: 3060 GBP / noč

V osrčju Zermatta stoji luksuzna vila s petimi zvezdicami in zavidljivim ragledom na Matterhorn. Na svojih 700 m2 bivalne površine med drugim ponuja wellness, sobo za masažo, savno in bazen.

Chalet Grace, Zermatt, Švica

Zermatt, Valais, Switzerland

Nastanitev: 10 oseb

Kopalnice: 7

Spalnice: 5

Cena: 2255 GBP / noč

Vila Grace v svojih treh nadstropjih ponuja ogromen dnevni prostor z jedilnico in panoramskimi okni, bar, kinodvorano, igralno sobo, sobo za jogo, sauno ter zunanji jakuzzi in teraso.


NI komentarjev

Komentiraj