Polet v prvem razredu Emirates Airlines

casey neistat video emirates airlines

Ameriški Youtube zvezdnik Cassey Neistat je pred nekaj meseci objavil video, kako izgleda potovanje v prvem razredu letalske družbe Emirates Airlines.

casey neistat video emirates airlines

Casey je na poti iz Dubaja v New York dobil brezplačno nadgradnjo iz poslovnega v prvi razred, izkušnjo pa je ovekovečil z videem, ki ima na YouTubu trenutno preko 31 milijonov ogledov.

Letalska karta za 14 ur dolg polet iz Dubaja do New Yorka v prvem razredu stane okoli 21.000 ameriških dolarjev. Kot pravi Casey, je bil to eden izmed srečnejših dni v njegovem življenju. V devetminutnem posnetku prikazuje ves luksuz, ki ga na svojih letalih Airbus A380 ponuja Emirates Airlines.

Potniki v prvem razredu uživajo v pravi mali sobici, ki je od glavnega prehoda ločena z vrati. Tam vas čakajo brezplačni prigrizki, kozmetični pripomočki, copati, pižama(!), pisalni set, velik televizijski ekran in celo lasten (seveda brezplačen) minibar. Za obroke hrane ni določenega časa, ampak si iz zajetnega menija lahko naročiš karkoli in kadarkoli.

Sedež se popolnoma raztegne in brez truda dobite udobno posteljo (in čisto pravo posteljnino) za sladko spanje. Ko se naspite je čas za osvežitev. Vsak potnik prvega razreda si lahko privošči 30 minut v kopalnici, kjer se lahko stušira in uredi.

V spodnjem videu si lahko ogledate luksuz brez primerjave, ki si ga zagotovo želi izkusiti vsak potnik, ki se na vsakem letu stiska v ekonomskem razredu.

Tagi:


NI komentarjev

Komentiraj