O nas – Potujmo.net

Pozdravljeni na spletnem portalu potujmo.net

Portal potujmo.net ponuja številne informacije in odgovore na vprašanja, ki se popotnikom pogosto postavljajo pred odhodom na počitnice, potovanje ali dopust. Ponujamo vam tiste najbolj osnovne tematike, od tega katere dokumente potrebujemo za na pot, katera zdravstvena zavarovanja so na voljo, kam lahko potujemo z osebno izkaznico do opisov posameznih držav sveta, informacije o nalezljivih boleznih in o potovalni lekarni.

Za mladoporočence oziroma za tiste, ki načrtujejo poroko, bo verjetno najbolj zanimiva naša kategorija o poročnih potovanjih, kjer je predstavljenih kar nekaj sanjskih destinacij za medene tedne.

Če imate raje počitnice na vodi, potem si preberite del o križarjenjih. Kje na ladji so najboljše kabine, kako se obnašamo na ladji, kam kdaj na križarjenje in še veliko več zanimivih tem.

Za zimske dni smo vam pripravili kategorijo o smučanju, kjer boste našli sveže podatke o cenah in razmerah  na smučiščih.

Trudimo se, da vam postrežemo s svežimi in zanimivimi informacijami na področju potovanj, počitnic, dopustov in izletov.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja, pripombe ali pohvale, nam pišite. Veseli bomo vašega sporočila.

Opozoriti vas moramo, da nismo turistična agencija, zato vam ne moremo poslati konkretnih ponudb za vaše potovanje. Lahko vam le pomagamo pri izbiri in vam postrežemo z informacijami o destinaciji.

Pridružite se potujmo.net na socialnih omrežjih

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest

potujmo.net logo potujmo potovanje