Najbolj nenavadne savne

nenavadne savne tramvaj italija milano savna

Potrebujete počitek? Bi šli v savno? Oglejte si najbolj nenavadne savne na svetu, kjer se boste slekli in si v wellnessu privoščili nenavadno razvajanje.

nenavadne savne savna wellness

1. Nenavadne savne: Podmornica, Švedska

Lebdeče savne so na švedskem že nekaj čisto običajnega, ampak podjetje Nordic Marine Living je šlo še korak dlje. Naredili so izjemno nenavadno savno, ki gostom dopušča savnanje med ribami. Nenavaden izum je plavajoča platforma, ki ima na vrhu leseno hiško, pod njo pa kapsulo s savno.

nenavadne savne savna podmornica

Podmornica

2. Nenavadne savne: Tramvaj, Italija

Savna na tramvaju? Tudi to je mogoče. Tramvaj s savno vas čaka v Milanu, kjer lahko mirno uživate in se sprostite v zasebnosti wellness centra. Ta tramvaj sicer stoji na svojih tirnicah, ampam se ne vozi. Zanimiv koncept in ideja, kako predelati odslužen tramvaj.

nenavadne savne tramvaj italija milano savna

Savna v tramvaju

3. Nenavadne savne: Gondola, Finska

Človeška domišljija res nima meja, sploh pa ne na Finskem, kjer je savnanje “nacionalni šport”. Savnanje v gondoli je zagovotovo posebno doživetje, ki ga morate doživeti, če boste kdaj smučali v zimskem središču Ylläs na Finskem. Medtem ko se nekateri potijo na smučiščih, si lahko privoščite razvajanje že na poti do belih strmin.

nenavadne savne gondola finska savna wellness

Savna v gondoli

4. Nenavadne savne: Avtobus, Estonija

Potrebujete en velik rdeč avtobus, v katerega vgradite peč, dimnik in nekaj drv za kurjavo pa imate svoj Savna bus. Estonski izum vas pelje kamor želite, nato pa na poljubnem mestu uživate v sprostitvi in savnanju. Savna bus sprejme 5 ljudi, poleg savne pa je na avtobusu tudi udoben prostor za počitek, proti doplačilu pa je na voljo še jakuzzi.

nenavadne savne avtobus savnabus savna estonija

Savnabus

5. Nenavadne savne: Prenosna savna, Finska

Včasih si želimo savne, pa se nam vseeno ne ljubi odpraviti od doma. Za vse tiste je Finsko podjetje Precision Therapy naredilo prenosne infrardeče savne s keramičnim grelcem in negativnimi ioni. Gre za veliko vrečo z zadrgo, kamore se zaprete in se spotite. Izjemno enostavna za uporabo, postavitev traja približno minutko in že lahko uživate v svoji lastni savni. Finci so nad njo tako navdušeni, da jih s seboj vzela tudi celotna olimpijska ekipa.

nenavadne savne prenosna savna

Prenosna savna

 

Tagi:


NI komentarjev

Komentiraj