Načini, kako pozdraviti mačka s hrano

kako pozdraviti mačka zdravila načini kaj proti mačku potujmo.net

Je za vami naporna noč? Preženite težko glavo in izberite način s katerim boste pregnali mačka. Po svetu so značilni različni načini in zanimiva hrana s katero ljudje zdravijo mačka ali pa tigra naslednje jutro.

kako pozdraviti mačka zdravila načini kaj proti mačku potujmo.net

V ZDA prisegajo na paradižnikov sok in surovo jajce

ZDA: Paradižnikov sok in surovo jajce

Privoščite svojemu telesu nekaj vitaminov, ki jih, roko na srce, zelo potrebuje po naporni noči. V velik kozarec nalijte paradižnikov sok in vanj ubijte dve surovi jajci. Vaše zdravilo je pripravljeno. Po želji lahko dodate še nekaj pekoče omake ali pa ščep črnega popra.

Japonska: Vložene slane slive

Vloženo sadje verjetno ni prva stvar, ki vam pade na pamet, ko se zjutraj zbudite po naporni noči. Vaša usta so izsušena kot Sahara, zato bo koslost v sadju spodbudila izločanje sline.

Nizozemska: Pivo

Star pregovor pravi, da se “klin s klinom zbija” in tega se držijo tudi na Nizozemskem.

Velika Britanija: Sendvič s slanino

Ogljikovi hidrati in maščoba je recept za zdravljenje mačka v Veliki Britaniji. Najboljši je tisti sendvič, ki je serviran z rdečo ali rjavo omako in direktno v posteljo. Način za preganjanje mačka so podprli tudi znanstveniki na Univerzi v Newcastlu, saj vam masten mesni zajtrk res pomaga pri slabem počutju po prekrokani noči.

kako pozdraviti mačka zdravila načini kaj proti mačku potujmo.net

Sendvič s slanino

Kitajska: Zeleni čaj

Zelen čaj ni samo za jogo in tiste, ki se trudijo živeti zdravo. Na Kitajskem velja zeleni čaj za zeliščno zdravilo za mačka.

Nemčija: Vloženi slanik

Nemci si mačka pozdravijo z vloženo ribo, slanikom, okoli katerega ovijejo obročke čebule. Jed, ki ji pravijo Katerfrühstück (Mačji zajtrk), naj bi nadomestila izgubljene elektrolite.

Rusija: Savna

Rusi vse rešijo s savno. Pozabite na čudne zajtrke in še bolj čudne recepte. Pojdi v savno in problem bo rešen.

Romunija: Vampi

Če imate mačka ravno sedaj, ko berete tole, je mogoče bolje, da tukaj nehate brati. Romuni namreč mačka zdravijo z vampi.

Poljska: Sok kislih kumaric

Po Poljsko se maček preganja kar s sokom iz kislih kumaric. Sliši se zanimivo…

Mehika: Solata iz rakcev

Za tistega malo večjega mačka, Mehičani predlagajo solato z rakci, ki jo imenujejo “Vuelve a la Vida”, kar pomeni vrnitev k življenju. Solata je sestavljena iz limet, čebule in paradižnika in seveda rakcev.

kako pozdraviti mačka zdravila načini kaj proti mačku potujmo.net

Mehiška solata iz rakcev

Tagi:


NI komentarjev

Komentiraj