Najbolj luksuzni otoki na Maldivih

najbolj luksuzni otoki na maldivih one and only resort

Razkošni in luksuzni Maldivi so sinonim za poročna potovanja, ljubitelje sonca in potapljanja. Stran od glavnega mesta Male, na Maldivih ni hotelov, ampak samo resorti. Vsak resort zaseda svoj otoček. Vas zanima kateri so najboljši in najbolj luksuzni otoki na Maldivih? Za vas smo pripravili seznam najboljših 10, ki temelji na ocenah obiskovalcev.

luksuzni otoki na maldivih male glavno mesto maldivov

Male, glavno mesto Maldivov

10. Soneva Gilli Resort *****

Soneva Gili Resort ponuja 45 luksuznih vodnih vil, vključno z vilami, ki jih je mogoče doseči le s čolnom. Vsaka vila je bil projektirana in zgrajena z veliko pozornostjo do detajlov. Vsaka ima svoj zasebni vodni vrt in teraso za sončenjem kopalnice pa imajo tuš dostopen tudi od zunaj. Gostje pa si lahko kosilo ali večerjo naročijo kar v vilo, ter tako uživajo v sončnem zahodu ali mesečini.

najbolj luksuzni otoki na maldivih soneva gili resort

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Soneva Gili Resort

najbolj luksuzni otoki na maldivih soneva gili resort

Soneva Gili Resort iz zraka

9. Lily Beach Resort & Spa *****

Lily Beach Resort & Spa ponuja vse v enem kosu: mir, spokojnost in čudovito naravno okolje v kombinaciji z odlično infrastrukturo in ponudbo v resortu. Po obsežni prenovi so resort ponovno odprli leta 2009 in velja za enega najboljših, all inclusive resortov na Maldivih.

najbolj luksuzni otoki na maldivih lily beach resort and spa

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Lily Beach

najbolj luksuzni otoki na maldivih lily beach resort and spa

Lily Beach Resort & Spa iz zraka

 8. Naladhu Resort *****

Naladhu je majhen resort, saj ima samo 19 vil. Ampak, naj vas velikost ne zavede. Vse vile so zelo razkošne, z ogromnimi steklenimi površinami in velikimi sobami, da ne omenjamo teras in ogromnih bazenov. Sobe so opremljene s kopalnico, ki ima tudi svoj ​​zunanji prostor s prho.

najbolj luksuzni otoki na maldivih naladhu

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Naladhu

najbolj luksuzni otoki na maldivih naladhu

Naladhu iz zraka

 7. Veligandu Island Resort ****

Veligandu Island Resort je edini resort s 4 zvezdicami na našem seznamu luksuznih letovišč na Maldivih. Izgled samega resorta, sob in druge infrastrukture je do potankosti podoben tradicionalnemu Maldivskemu slogu. Resort ponuja 76 sob, vključno s 54 vodnimi vilami z jacuzzijem, 10 vodnimi vilami in 12 vilami na plaži z jacuzzijem.

najbolj luksuzni otoki na maldivih veligandu

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Veligandu

najbolj luksuzni otoki na maldivih veligandu

Vodna vila z jacuzzijem

6. Mirihi Island Resort *****

Verjetno najbolj cenovno ugoden med luksuznimi otoki na Maldivih, Mirihi Island Resort ponuja 36 vil, ki so lepo in stilsko opremljene v skladu s standardom 5 zvezdic. Otok obdajajo čudovite bele plaže, turkizno modra voda in eden od najbolj neverjetnih koralnih grebenov.

najbolj luksuzni otoki na maldivih mirihi

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Mirihi

najbolj luksuzni otoki na maldivih mirihi

Mirihi iz zraka

5. Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa *****

Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa sestavlja več s slamo kritih luksuznih bungalovov, ki se nahajajo skoraj na neokrnjeni plaži. Letovišče nudi več bazenov, vodne športe, restavracije, salone, knjižnico in objekte za wellness in spa. Mnogi izmed bungalovov na vodi imajo steklena tla za opazovanje morja in morskega življenja. Vsaka soba se ponaša tudi z balkonom ali teraso s pogledom na Indijski ocean.

najbolj luksuzni otoki na maldivih four seasons kuda huraa

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Four Seasons at Kuda Huraa

najbolj luksuzni otoki na maldivih four seasons kuda huraa

Four Seasons at Kuda Huraa iz zraka

4. Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru *****

Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru ponuja 44 hektarjev neokrnjene divjine v središču atola Baa Atoll, ki je edini biosferni rezervat na Mladivih, ki je uvrčen na seznam UNESCO. Snorkljajte z želvami, mantami in kitov, verjetno boste srečali tudi morske pse, saj gre za eno od največjih naravnih lagun na Maldivih. Resort ponuja med drugim tudi 3 restavracije, neskončni bazen in spa center, ki se nahaja čisto na svojem otoku.

najbolj luksuzni otoki na maldivih four seasons landaa giraavaru

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Four Seasons at Landaa Giraavaru

najbolj luksuzni otoki na maldivih four seasons landaa giraavaru

Four Seasons at Landaa Giraavaru iz zraka

3. Taj Exotica Resort & Spa

Večji del resorta Taj Exotica Resort & Spa leži v laguni, kjer ni nič razen veličastne modrine Indijskega oseana. Vse vile so prekrite s slamo, notranjost pa je oblikovana v klasičnem maldivskem stilu. Vile ponujajo tudi ogromne terase, nekatere celo z bazeni in zasebnimi spa prostori.

najbolj luksuzni otoki na maldivih taj exotica

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Taj Exotica

najbolj luksuzni otoki na maldivih taj exotica

Taj Exotica iz zraka

2. Baros Maldives

Baros Maldives Resort ponuja 75 luksuznih in edinstvenih lesenih vil, je oblikovanih tako, da gostje v njih uživajo, uživajo in še enkrat uživajo. Resort ponuja tudi zelo dovršeno welness ponudbo s številnimi masažami in tretmaji, zasebne izlete in učne ure potapljanja ter odlično kulinariko.

najbolj luksuzni otoki na maldivih baros

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Baros

najbolj luksuzni otoki na maldivih baros

Baros iz zraka

1. Cocoa Island Resort

Ocenjen kot najboljši, se luksuzno letovišče Cocoa Island Resort idealno nahaja ob kristalno čisti vodi z belimi peščenimi plažami in dihjemajočimi sončnimi zahodi. Večina vil edinstveno izgleda kot Dhoni čoln, to je tradicionalni maldivski slog plovila, ki jih uporabljajo lokalni ribiči na Maldivih.

najbolj luksuzni otoki na maldivih cocoa island

Najbolj luksuzni otoki na Maldivih: Cocoa Island

najbolj luksuzni otoki na maldivih cocoa island

Cocoa island iz zraka

Povej naprej 🙂Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Digg thisEmail this to someoneShare on LinkedInShare on RedditShare on StumbleUponShare on Tumblr

Tagi:


En odgovor za “Najbolj luksuzni otoki na Maldivih”

  1. Maja avgust 18, 2014 12:35 pop #

    Izgleda lepo, mogoče bom pa šla kdaj …

Komentiraj