Hoteli s petimi zvezdicami v Sloveniji

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel kempinski portorož potujmo.net

Zanimivo je, da hotelov s petimi zvezdicami v Sloveniji ni veliko. Vsekakor pa nekateri izmed njih presenečajo s kvalitetno ponudbo in vrhunsko nastanitvijo. Poglejte, kateri so hoteli s petimi zvezdicami v Sloveniji.

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel kempinski portorož potujmo.net

Wellness, Kempinski Palace

Kempinski Palace Hotel, Portorož

Kempinski Palace Hotel v Portorožu je edini hotel v Sloveniji, ki spada v kategorijo hotelov s petimi zvezdicami de luxe.

Legendarna posrežba, v legendarnem hotelu. Tako se začne opis prestižnega hotela na spletni strani. Predstavljajte si hotel v slovenskem delu Istre, s pogledom na Sredozemsko morje, kjer je v času Avstro-ogrske, Franc Ferdinand gostil svoje plese.

Hotel Kempinski Palace se lahko pohvali s 164 superior in deluxe sobami, 17 suitami in s prostornim, 230 m2 velikim, predsedniškim apartmajem. Na strehi se nahajata še dve posebni suiti, z jakuzzijem na terasi. Vse sobe so luksuzno opremljene in imajo vse, kar se pričakuje od luksuznega hotela s petimi zvezdicami. Hotel se lahko pohvali tudi z vrhunsko kulinarično ponudbo ter luksuznim welness centrom, ne manjka niti fitness, zunanji in notranji bazen ter 7 prireditvenih dvoran.

Cene za nočitev v najcenejši dvoposteljni sobi se gibljejo okoli 150 eur, suite so na voljo od 400 eur dalje, za predsedniški apartma pa boste odšteli okoli 4000 eur na noč.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Kempinski Palace!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel kempinski portorož potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel kempinski portorož potujmo.net

Grand Hotel Toplice, Bled

Hotel, znan po svoji bogati zgodovini je bil pred kratkim prenovljen. Grand Hotel Toplice je najstarejši hotel na Bledu, pa tudi najbolj eleganten. Svojim gostom ponuja popolno sprostitev in luksuzno bivanje ob Blejskem jezeru. Ima tudi manjši welness in termalno kopališče z lastnim izvirom termalne vode. Hotel je znan tudi po vrhunski izvedbi poslovnih, družabnih in protokolarnih prireditev. Ima pet prireditvenih dvoran.

Grand Hotel Toplice ima 87 sob, od tega je 33 suit s pogledom na blejsko jezero in grad.

Nočitev v dvoposteljni sobi vas bo stala med 100 in 150 eur, za suito s pogledom na jezero pa boste morali odšteti še nekaj deset evrov več.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Grand Hotel Toplice Bled!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grand hotel toplice bled potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grand hotel toplice bled potujmo.net

Hotel Livada Prestige, Moravske toplice

Vrhunski hotel, daleč stran od mestnega vrveža, sredi prekmurskih ravnic. Hotel je znan po tem, da se lahko v termalni vodi okopate kar v sobi. Večina sob ima na voljo masažno kad s črno termomineralno vodo, nekatere pa so opremljene še z dodatno masažno prho. V okviru hotela delujeta tudi dva welness centra, notranji in zunanji bazen, savne in fitness. V hotelu je na voljo tudi 6 konferenčnih dvoran, tik ob hotelu pa se nahaja tudi golf igrišče, veliko preko 50 hektarjev, z 18 igralnimi polji.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli med 120 in 150 eur, za suito pa okoli 200 eur.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Livada Prestige!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel livada prestige moravske toplice potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel livada prestige moravske toplice potujmo.net

Hotel Kendov dvorec, Idrija

Razkošen baročni dvorec, z bogato zgodovino in luksuzno ponudbo se nahaja v Spodnji Idriji. Ponuja 11 sob, opremljenih s pohištvom iz 19. stoletja in dodatki iz ročno izdelane idrijske čipke, z domiselnimi imeni po članih Kendove rodbine. Za prireditev, poroko ali poslovni dogodek pa lahko najamete tudi sobano. Vrhunska kulinarična ponudba temelji na starodavnih receptih, odlična hrana pa je znana daleč naokoli. Dvorec spada v združenje gradov in dvorcev Relais & Chateaux, ki združuje luksuzne hotele po vsem svetu.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli najmanj 180 eur in največ 300 eur. Izbirate pa lahko med sobami z različnimi imeni in različno opremo.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Kendov dvorec!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel kendov dvorec spodnja idrija potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel kendov dvorec spodnja idrija potujmo.net

Hotel Aleksander, Rogaška Slatina

Hotel z izjemno bogato zgodovino je gostil najbolj petične goste, aristokrate ter druge visoke goste. Pred kratkim je bil popolnoma obnovljen. Hotel ponuja 21 sob in suit ter en luksuzni predsedniški apartma na strehi hotela, s teraso, jakuzzijem in savno. Vrhunski wellness center ponuja različne masaže, savne, fitness in bazen. Moderno opremljen manjši konferenčni center, pa lahko gosti do 15 gostov.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli okoli 450 eur, za suito od 500 do 1000 eur, za predsedniški apartma pa okoli 1300 eur.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Aleksander!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel aleksander rogaška slatina potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel aleksander rogaška slatina potujmo.net

Bohinj Park EKO Hotel, Bohinj

Bohinj Park EKO hotel je prvi EKO hotel v Sloveniji in ima tudi certifikat Green Globe, kar pomeni da hotel deluje na nivoju svetovnih okoljevarstvenih standardov.  Zgrajen je iz naravnih materialov, kot so les, steklo in naravni kamen.

Ima 102 sob, 7 suit, sobo za mladoporočence in predsedniški apartma z lastnim zunanjim bazenom. Za zabavo je na voljo bowling, restavracija, slaščičarna in bar, ter vrhunski wellness center na strehi hotela. Ne smemo pozabiti na zelo znan vodni park, do katerega se lahko sprehodite po podzemnem hodniku. Za poslovne in druge družabne prireditve pa je na voljo tudi 8 moderno opremljenih prireditvenih dvoran.

Nočitev v dvoposteljni sobi vas bo stala okoli 160 eur, suita od 300 eur dalje, predsedniški apartma pa okoli 600 eur.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v Bohinj Park EKO hotel!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel eko park bohinj potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel eko park bohinj potujmo.net

Hotel Habakuk, Maribor

Hotel Habakuk se nahaja pod Mariborskih pohorjem. Uživali boste v moderno opremljenih sobah, ki so razdeljene v različne kategorije. 52 je prenovljenih, superior sob, 6 prenovljenih suit, 4 družinske sobe, 34 dvoposteljnih (neprenovljenih) superior sob ter 5 enoposteljnih sob. Kongresni center v hotelu ima 6 dvoran, ki skupaj sprejmejo kar 830 udeležencev. Njihov wellness nudi veliko izbiro masaž ter drugih kozmetičnih storitev za nego in sprostitev telesa. Na voljo pa je tudi notranji ter velik zunanji bazen s termalno vodo.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli okoli 120 eur, cene za druge kategorije sob pa v času našega povpraševanja na internetu, niso bile na voljo.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Habakuk!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel habakuk maribor mariborsko pohorje potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel habakuk maribor mariborsko pohorje potujmo.netHotel Grad Otočec, Otočec ob Krki

Tudi Grad Otočec je član prestižnga združenja gradov in dvorcev Relais & Chateaux in se tako uvršča med sam vrh prestižnih hotelov na svetu. Hotel ima na voljo 16 sob in suit, ki so opremljene v srednjeveškem stilu, a kljub temu moderne, toplih barv in že na prvi pogled udobne ter domače. Njihova restavracija slovi po vrhunski kulinariki, hotel z okolico pa je priljubljeno prizorišče porok, poslovnih dogodkov in drugih družabnih srečanj. Ker se  nedaleč stran nahaja tudi eno najdaljših golf igrišč v Sloveniji, si lahko v hotelu sposodite tudi opremo, najamete učitelja ali pa vadite na njihovem poligonu za vadbo.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli okoli 200 eur, za suito pa od 300 eur naprej.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Grad Otočec!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grad otočec krka potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grad otočec krka potujmo.net

Grand Hotel Bernardin, Portorož

Grand hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, čisto na koncu Portoroža. Veličasten hotel velja za največji kongresni center v Sloveniji, v svojih 16 prireditvenih dvoran pa sprejme kar 1100 udeležencev. Wellness center ponuja različne savne, kopeli, masaže ter druge storitve za razvajanje telesa. Razpolaga z 241 sobami, vse imajo balkon in pogled na morje. Od tega je 10 executive suit, 9 deluxe sob in 7 mini suit.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli okoli 130 eur na osebo, za suite pa od 200 eur po osebi naprej.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Grand hotel Bernardin!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grand hotel bernardin portorož potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grand hotel bernardin portorož potujmo.net

Grand hotel Metropol, Portorož

Grand hotel Metropol leži na griču sv. Lovrenca in nudi veličasten razgled na Portorož. V neposredni bližini hotela je tudi znana igralnica Grand Casino Portorož, kjer se lahko sprostite, zabavate in priigrate celo nekaj denarja. Odprta je vse dni v letu, 24 ur na dan in sprejme do 3000 gostov. V hotelu se nahajajo 103 sobe, od tega 5 executive suit in predsedniški apartma. Za sprostitev lahko obiščete wellness, ki ponuja različne savne, masaže, kopeli, jakuzzije, fitnes in ogrevani notranji ter zunanji bazen z morsko vodo. Za prireditve je na voljo 5 dvoran, največja med njimi sprejme do 150 ljudi.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli 130 eur (na osebo), za bivanje v suiti pa od 210 eur na osebo dalje.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Grand hotel Metropol!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel metropol portorož potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel metropol portorož potujmo.net

 Grand hotel Portorož, Portorož

Grand hotel Portorož je zadnji na seznamu hotelov s petimi zvezdicami v Sloveniji, ampak zato nič manj ne zaostaja v primerjavi z drugimi. Nasprotno, hotel se lahko pohvali z zelo dobrimi ocenami gostov. Nahaja se v centru Portoroža in ima v celoti prenovljene sobe, vrhunsko kulinariko, ki temelji na zdravi, mediteranski prehrani in odlično wellness ponudbo. Hotel razpolaga s 195 sobami, med njimi so tudi suite in predsedniški apartma.

Za nočitev v dvoposteljni sobi boste odšteli okoli 160 eur in okoli 250 eur za suito.

Boooking.com – Rezerviraj nastanitev v hotelu Grand hotel Portorož!

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grand hotel portorož potujmo.net

najbolj luksuzni hoteli v sloveniji najboljši slovenski hotel grand hotel portorož potujmo.net

Povej naprej 🙂Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Digg thisEmail this to someoneShare on LinkedInShare on RedditShare on StumbleUponShare on Tumblr

Tagi:


En odgovor za “Hoteli s petimi zvezdicami v Sloveniji”

  1. Alexa december 12, 2016 2:21 pop #

    Atlantida Boutique hotel***** v Rogaški Slatini!

Komentiraj